Activia (BG)

Общи правила и условия

Този сайт се управлява от Danone Ltd ("ние" или "нас"). Достъпът и използването на този сайт е предмет на следните правила и условия, каквито и да било конкретни срокове и условия, приложими за използването на определена област на сайта и всички приложими закони. Чрез използването на този уебсайт, Вие се съгласявате с тези правила и условия, както при използване на допълнителни услуги на този сайт, Вие се съгласявате да бъдат обвързани с правилата и условията за ползване на тези услуги; ако не сте съгласни с тези правила и условия, моля не използвайте този сайт.

ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯ

Ние си запазваме правото по всяко време да променяме тези правила и условия. Трябва да посетите тази страница, за да сте наясно с актуалните правила и условия. Ако продължите да използвате този сайт, след като се направят такива промени, се счита, че сте съгласни с тези промени.

ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ

Ние може да предоставим връзки към други сайтове на трети лица. Тези връзки са съгласувани с въпросните сайтове, когато считаме, че това би било целесъобразно с оглед на съдържанието и предлаганите услуги на тези уебсайтове. Ние не сме отговорни за съдържанието на тези сайтове и не поемаме никаква отговорност за загуби, понесени от Вас във връзка с използването на въпросните сайтове. Такива уебсайтове ще бъдат предмет на отделни условия, които трябва да прочетете преди използването им.

НАШИТЕ ПРАВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Достъпът до този сайт Ви дава право да го използвате единствено за лична, некомерсиална употреба. Всички права, включително търговски марки и авторски права, остават наша собственост, собственост на нашите дъщерни дружества. Копирането, изменението или разпространението на съдържанието на този сайт, без писмено разрешение, е абсолютно забранено. За да се избегнат съмнения за копирането на текст, снимки, документи, търговски марки, лога или друга търговска марка, съдържаща се в този сайт, това е изрично забранено.

С приемането на настоящите правила и условия и пристъпването към създаването на Вашата регистрация и използване на този уебсайт, Вие ни позволявате безплатно да ползваме Вашето съдържание, включително данни, изображения и текст, с изключение на лично идентифицираща информация, за всякакви цели, във всички медии в световен мащаб, за цял живот на всяко приложимо право на интелектуална собственост. Това няма да засегне правата Ви по нашата политика за поверителност.


ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА

Ако сте регистриран потребител на този сайт, Вие се съгласявате да ни уведомите незабавно, ако смятате, че Вашето потребителско име и парола може да се използва от неоторизиран човек. Ние ще съхраняваме всяка информация, която ни предоставяте чрез този сайт, в съответствие с нашата политика за поверителност. Ние сме съгласни тя да бъде поверителна. Вие се съгласявате да поемете пълната отговорност за архивиране на файлове и данни, които ни предоставяте. Вие се съгласявате да не публикувате или разпространявате незаконни, заплашителни, нецензурни, порнографски или неприлични материали или всякакви материали, които биха могли да представляват или окуражават поведение, което би било сметнато за криминално престъпление или да нарушава действащите закони или наредби. Ние си запазваме правото да премахнем всеки подобен материал от този сайт. Вие също се съгласявате да не разпространявате вируси или други вредни компоненти на този сайт.

Вие потвърждавате, че всяка информация или други материали, предоставени ни от Вас няма да нарушат правата на интелектуална собственост на трето лице и няма да нарушават законите или подзаконовите актове на всяка страна, която може да има юрисдикция по отношение на такова използване. Вие се съгласявате да ни уведомите незабавно за всеки предявен иск срещу Вас за нарушение на авторските права във връзка с използването на този сайт.

ПУБЛИКУВАНЕ НА КОМЕНТАРИ

Когато публикувате коментари, моля ви имайте предвид следното:

Имате на разположение 500 символа, чрез които да изразите мнението си, така че се опитайте да публикувате колкото се може по-ясен и кратък пост.

Когато публикувате коментар, всеки, който има достъп до уебсайта, ще може да види коментара Ви, първото Ви име и датата на публикуване.

За да спазваме добрия тон и етикет на публикуването на постове, моля Ви избягвайте да използвате CAPS LOCK, за да не изглежда като "крещене".

Запазваме си правото да изтрием всички коментари с нецензурно съдържание. Обидни, нападателни или клеветнически коментари ще бъдат изтривани без предварително предупреждение. Ако се чувствате засегнати от някой коментар, моля Ви да ни го докладвате.

Не можем да публикуваме постове, които се отнасят до други компании или продукти, затова такива коментари ще бъдат изтривани.

Не споделяйте като коментар своите или на някой друг данни за контакти - мейл адрес, телефонен номер, адрес.

Постовете Ви трябва да съдържат Вашето собствено мнение, а не да копират и повтарят съдържание от други уебсайтове.

Нито Активиа, нито Данон носят отговорност за съдържанието на публикуваните постове. Коментарите изразяват личните възгледи на авторите им.

Постовете Ви няма да бъдат редактирани, затова всички постове, които не отговарят на посочените изисквания, ще бъдат изтривани.

Като публикувате коментар на нашата страница, Вие се съгласявате да използваме безплатно някои или всичките Ви постове в бъдещи маркетинг комуникации.