You are here!!


5 организационни приложения, които ще улеснят живота ви

Дори и най-организираните хора като вас могат да извлекат полза от инсталирането на прости за управление приложения на смартфона, таблета или компютъра. От списъци със задачи до автоматично сортиране - най-добрите пет приложения за телефон ще улеснят натоварения ви график и значително ще подобрят ежедневната ви работа.

Any.DO

„Любимото в цял свят приложение за управление на задачи” не случайно е наречено Any.DO. Приложението може да се ползва на iOS, Android, и онлайн и можете да създавате списъци със задачи и да ги управлявате – с негова помощ набързо си записвате бележки, управлявате графика си за срещи, съставяте списъци и проекти. Също така имате възможност да споделяте информация с други хора директно чрез приложението. Почитателите на Any.DO се радват на лесния, приспособим и мощен дизайн, както и на простия, но атрактивен layout.

Evernote

Обичате да правите списъци или работата ви изисква да пишете постоянно по цял ден? Evernote е създаден като „пространство за вашата работа” и ви позволява да създавате, променяте и управлявате бележки и документи, като в същото време има възможност за синхронизация между различни устройства, които изберете. Представите си например, че измислите страхотна идея, докато сте в метрото. Вместо да я запишете на хвърчащо листче или да я запазите като бележка в телефона си, Evernote ще я синхронизира с вашия компютър и тя ще ви чака за работа, когато отидете в офиса.

Wunderlist

Wunderlist е една от най-използваните приложения за организиране на ежедневните задачи, подобна на Any.DO. Технологичните критици често сравняват двете апликации, но никога няма ясен победител. Платформата за списъци със задачи и органайзер за проекти също може да се ползва на Android, iOS и онлайн.

Slack

Slack много бързо стана популярен в света на бизнеса, а след това и извън него. Приложението комбинира мигновени съобщения, имейли, споделяне на файлове и групи за чат в един интерфейс, който се синхронизира на всички устройства. По този начин отпада нуждата да се използват различни средства за общуване като iMessage, SMS, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp и Line. Вместо това общувате чрез Slack в канали като #accounting или #cats...

Streaks

Какво отличава Streaks от други приложения за списъци със задачи – например Wunderlist и Any.DO? Streaks е създаден да насърчава добрите ежедневни навици вместо просто да организира работния ви график. Можете да следите навиците си и ежедневните си задачи като отговаряте на нотификация на устройството си, зададена да се появи в определен час: „Свърши ли еди-коя си задача днес?”

Изборът между различните приложения, които да инсталирате на смартфона, таблета или компютъра си, може да изглеждат като ненужно губене на време, но бързо ще откриете разликата. Всичките пет предложения са безплатни (освен ако не изберете платената версия), така че защо да не изпробвате всяко едно от приложенията, за да видите кое е най-доброто за вас и вашите нужди?

ВДЪХНОВИ СЕ
Здравословен начин на живот