You are here!!


МОЯТА 2019 ЗА УМА

 

За повече добри решения през 2019 г.

 

Ти съзнателно можеш да промениш живота си и да постигнеш всичко, за което си мечтала. С постоянство, идеи, вдъхновение и енергия. Но и с много мисъл – за важните неща, за ценните мигове, за любимите хора, за себе си. Решителност е не мъчителното следване на сляпа идея да си по-слаба, по-красива, по-самоуверена, а здравата мотивация да се грижиш за себе си по възможно най-добрия начин, така, както само ти заслужаваш. Защото само, когато ти се чувстваш добре, ще можеш да дадеш на близките, кариерата и мечтите си онова внимание, което сама прецениш, че те имат нужда.

„Активиа“ застава до теб и през 2019 г. с малко вдъхновение за добри, а защо не и велики дела всеки ден. Целта е да отделиш внимание и съзнателно да решаваш, твърдо да заявяваш своя избор и неизменно да следваш набелязаната посока. А ето как:

Опитай с малки стъпки – Нищо добро не става изведнъж. Така големите мечти не се сбъдват за една нощ. Избери малки цели по пътя към голямата, прави бавни, но сигурни крачки, избирай най-доброто на момента, но винаги с поглед към голямата картина.

Вложи постоянство – Няма да успееш изведнъж, може да стане само с целенасочени усилия, малко по малко, всеки ден. Упоритостта е разликата между великите и обикновените дела.

Не се отказвай – Това, че нещо не е дошло наготово или не се е случило за кратък период от време, не значи че е лишено от смисъл. То просто изисква повече, отколкото си предполагала. И е важно да стигнеш до край. Пък и не е задължително да знаеш какъв е краят на пътя, радостта е с теб по самия път.

Търси подкрепа – Никой не може да се справи сам, колкото и да се самозалъгва, да се натоварва с отговорности и да се обвинява. Бъди търпелива към себе си и си позволявай лукса да потърсиш помощ, да споделиш задачите си, да намериш подкрепа.

Бъди позитивна – Старай се да гониш самосъжалението, силните нападки и самообвинението от съзнанието си. Ти не заслужаваш това! Особено при усилията, които влагаш, времето за всички, което отделяш, желанието да си по-добра, което имаш. Самокритиката ти пречи да си смела, различна, силна. Затова трябва да я забравиш завинаги и да осъществиш всичките си най-смели мечти през 2019 г.!

 
ВДЪХНОВИ СЕ
Здравословен начин на живот