You are here!!


МОЯТА 2019 ЗА ДУШАТА

 

За повече позитивни мигове през 2019 г.

 

Понякога една дума е достатъчна – казана в правилното време, тя може да осмисли деня ти. Понякога пък само жест е достатъчен – да те накара да се чувстваш най-специалната на целия свят.

Когато душата ти е пълна с настроение, енергия и окрилена от обич, всичко друго е наред. Но дали всеки ден може да бъде толкова вълнуващ. Едва ли. Освен ако не решиш друго. Освен ако не потърсиш вдъхновение там, където знаеш, че ще го откриеш – определена книга, страхотна песен, ярка картина, красивата природа. А сега и чрез специалната мотивираща мисъл, ярко послание или споделена идея на опаковката на „Активиа“ през 2019 г.

Има безброй начини, чрез които творците намират своята „муза“ – търсят я на далечни места, в спокойствието на уединението, в дълбините на емоциите, в провокацията на различните, в смелостта на безразсъдните. За всяка активна жена повечето такива извори на вдъхновение имат своето всекидневно измерение:

Изкуство – Не отдавна мечтаното и грижливо отлагано посещение на галерия, а кратката виртуална разходка из световните онлайн музеи, може да те зареди изненадващо.

Литература – Опитваш всячески да четеш преди лягане, но рядко отметнатите страници преди сън са повече от две. Затова пък четеш онлайн всякакви неща. Отбелязвай мисли, сваляй идеи, запазвай цитати, избирай блогъри, които да следиш в социалните мрежи. Така ще разгърнеш своя активен списък от вдъхновение on-the-go и ще се зареждаш с важната за теб енергия от четенето на смислени и интересни неща.

Пътешествия – Една разходка до магазина или пътят от работа не са достатъчни да окрилят твоята приключенска душа... Разбираме те. Планирай пътуване на далеч, организирай отпуски с подробности, приготвяй планове нашироко, за да изживееш спокойно и пълноценно всеки миг от един свободен уикенд или бленуван day-off. Така първо в съзнанието си вече ще си изживяла нещо мечтано и страхотно.

Музика – Това е лесната част. Можеш да я слушаш навсякъде и почти по всяко време. Това е уютът на твоя свят и носи толкова емоция от забравени, обичани или желани неща, че всяко послание е по-силно от всичко търсено съзнателно.

Кино – Един филм седмично е луксът на свободното време и превъплъщението в нови светове, където всичко е възможно. Често твоят живот изглежда безгрижно лек и спокоен на фона на филмовите перипетии, затова със смях или през сълзи, киното зарежда, обновява, преражда нашия свят.

Природа – Внеси природата в своя дом и офис – с красив букет, малък кът зеленина, или ухание на нежни цветя. Открий свежестта на чистия въздух, наситен с плодови аромати. Усети чара на всеки сезон с типични плодове и зеленчуци, които да красят твоето меню, да захранват тялото ти с експлозия от енергия и да носят специална сладост и много радост на твоята душа.

 

ВДЪХНОВИ СЕ
Здравословен начин на живот