You are here!!


Как стилът разкрива вашия характер

Нашето облекло, прическа и грим карат характера ни да изпъкне и отразяват това, което съзнателно или несъзнателно искаме да изразим. Можете да изразите себе си като носите шарени чорапогащници, винтидж дрехи или облекло от известни модни марки. Независимо какъв стил сме избрали, той разкрива сложния ни характер, изграден от минали преживявания и собствената ни представа за това кои сме.

СтилСтилът се развива

Стилът ни се променя в зависимост от това дали сме у дома или на работа, обстановката и социалните позиции са от ключово значение. В една и съща седмица може да облечете топъл и удобен вълнен пуловер и авангарден открояващ се аутфит, който заявява, че не сте като всички останали. Често стилът е като втора кожа – използваме го, за да покажем как се чувстваме в определена ситуация. Настроението влияе на стила, но обратното също е валидно. Дрехите и цветовете, които избираме, могат да променят начина, по който се чувстваме. Осмелете се да облечете червено някоя сутрин, когато обикновено бихте сложили бежово – това със сигурност ще ви даде позитивна енергия и повече самочувствие. Изключително важно е да сте в хармония със себе си.

Да имате определен стил невинаги означава, че имате увереност. Понякога семейството, културната принадлежност или очакванията на партньора влияят върху стила. Несъответствието между личните желания и чуждите очаквания може да доведе до гняв и до чувството, че имате раздвоение на личността. Можете да намерите и усъвършенствате собствения си стил, само ако избягате от всички тези външни влияния.

Може да опитате да пречупите даден дрескод през собствения си поглед като добавите страхотен акцент. Комбинирайте маркови и винтидж дрехи втора ръка, осмелете се да сложите ръчно изработено колие или да си направите прическа, която обикновено не бихте избрали – бъдете смели и създайте свой собствен стил.

ВДЪХНОВИ СЕ
Здравословен начин на живот