You are here!!


Как спортът допринася за здравословния начин на живот

Хубавото на тренировките е, че никога не ви става скучно - физическите усилия дори се превръщат в игра. Движенията са прости и дори с хореография. Упражненията са различни и интензивността зависи от желаните резултати. При повечето спортове тренировките са доста динамични, така че влияят добре на сърдечносъдовата ви система, прогонват стреса и горят калории. Бързите серии от упражнения подобряват координацията ви, баланса и точността. Влияят прекрасно и на концентрацията.

Колективната работа е от голямо значение

Кросфит. Групата ви ще ви подкрепя и ще ви дава сила да преминете на следващо ниво. Без огледала и слушалки! Не отивате на такава тренировка, просто за да спортувате, а за да си помагате, да се насърчавате и да споделяте напрегнатите моменти. Кросфит е съвременен стил и разчита на прости и природосъобразни материали. Това е краят на скучните тренировки във фитнес залите.

Как да изберете най-добрия метод

При тези нови методи за трениране (Cycle, Body Pump/ Jam/Shbam/Attack/Balance, CXWorx, RPM, Cardio Boxing, Functionnal Training…) хората се подкрепят и мотивират взаимно. Най-важното е да намерите най-добрият метод за вас – независимо дали е в спортен център, фитнес или на открито. Харесва ли ви да изпускате парата като танцувате салса? Тогава отидете на час по зумба. Искате да се съсредоточите върху стягане на мускулите? Тогава пробвайте пилатес. Нямате много свободно време? Има предостатъчно предложения за тренировки онлайн, които можете да правите вкъщи, и все пак да се чувствате част от приятелски настроена и окуражителна световна общност. По-лесно е да останете мотивиран, когато тренирате с друг човек. Много спортове се практикуват както от мъже, така и от жени – например кросфит или боди комбат. Накарайте половинката си да дойде с вас!

ВДЪХНОВИ СЕ
Здравословен начин на живот